Vila i frid...

Nu har änglarna hämtat dig!!! Nu slipper du känna all den smärta du haft... Många fina minnen har du lämnat efter dig, minnen som jag alltid kan ta fram och spela upp i mina tankar. Hoppas du kände hur mycket du betydde för mig... När jag sitter här så hör jag din röst i huvudet hela tiden. Fina, underbara, älskade farbror.

Att få sitta runt din säng med alla nära dina sista timmar är något jag alltid kommer bära med mig. Jag hann säga mitt sista farväl. Jag höll din hand, klappade dig på kinden och sa mina ord: Himlen är nära, så du är inte så långt borta...Och en dag så ses vi igen.

Hoppas du har hittat farmor och Peter där uppe. Ni får vaka över oss tillsammans...
Nu har kaptenen landat för sista gången hos oss, nu kan du fälla ut dina vingar och flyga iväg till det okända...Vara fri!!!
Självklart har du lämnat ett tomrum kring dina nära och kära. Men jag tror att din önskan är att vi lever vidare, tar hand om varandra. Med dig i våra tankar. Varje gång jag dricker whiskey/cola kommer jag garanterat minnas dig. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta...

Vila i frid min älskade farbror!


Ett inlägg i ljusets hastighet!!

Hej!
Vill bara berätta att jag lever om någon undrar.
Har haft fullt upp dag in och dag ut. Full rulle med föredrag på onsdagar. Hoppas verkligen att min egna historia ger något.
Idag har jag & pappa varit hos veterinären med killarna. Dom fick sova djupt djupt när tandstenen skulle bort.
Jobbar så mycket jag får, kan & hinner. Måste få ihop en sommarkassa!!! (PANIK)
Födelsedag och Malaga närmar sig. Kan inte sitta bättre med en liten vecka borta just nu...
Hjärnan har gått på högvarv dygnet runt. Blir jag gudmor den 16 maj? Mitt hjärta knyter sig varje gång jag tänker på det... Problem kommer och går, men det borde inte sätta dessa spår!
Det har varit varma, soliga, lyckliga, jobbiga, gråtfyllda dagar sen sist.
Men nu väntar krattan och påskpynten på mig... Måste skynda mig innan terroristerna vaknar ordentligt efter veterinären!

Kram sålänge!!!
/ Stressad & Förvirrad Jennifer

RSS 2.0