Jobba jobba jobba!!!

Nu har Bailey och Liam stabiliserat sig lite mer hemma och jag har försökt vila upp mig efter få timmars sömn. Försöker få ihop lite timmar ute på jobbet. Skönt att vara tillbaka lite i den gamla vardagen samtidigt som mycket nytt kommer att hända. Härligt med alla jobbarkompisar som har sina speciella sidor, är inte helt normal humor i ett garage...men jag måste säga att jag älskar det och dom jag har att göra med!!!
Försökte få 2 utav dom att ställa upp på ett kort... Men icke, pinsamt att bli fotad och upplagd på internet kanske :)Slutar om 1 timme. Då ska jag och mammsen åka till IKEA, en liten utflykt...köpa lite smått och äta köttbullar. Myspys... Ska försöka få mig själv å inse att vi INTE behöver en större säng, vi behöver spara pengar. Tråkigt, men sant.

Dags att göra lite mer nytta...skriver snart igen!

Puss och Kram
/ Jennifer


Gudmor & Födelsedag!!!

Äntligen är han här!!! Mitt underbara Gudbarn... Lilla Liam kom till världen 13 januari kl. 05.25. Jag och Pappan var med på förlossningen. Jag har aldrig sett en människa kämpa så hårt som Bailey. Hon var jätte duktig... Vilka dolda talanger :)
Sen den dagen har jag hjälpt den nya familjen så mycket jag kunnat. Det vill säga att jag inte gjort mycket annat sen sist. Det tog lite på krafterna att sitta i en förlossnings sal  14 timmar och känna sig så maktlöst...kan inte släppa hur bra Bailey klarade det.


Är han inte något utav det sötaste!? En liten hand på min... Overkligt!!!

För att få tankarna på något annat en dag så hade vi lite födelsedags firande hemma idag. Roxy fyllde nämligen 2 år idag. Det firades tillsammans med lillebror Lexus och bästisarna Tyler och Sonic. Efter en lång lekstund i hundhagen så fick dom faktiskt en halv köttbulle var... då var födelsedagen lyckad!!! :)


Tyler, Sonic, Roxy & Lexus

Som sagt, inte mycket som hänt sedan sist. Ska ha ett möte imorgon så hoppas att det kan börja hända lite mer nu. Börjar få lite för mycket kli i fingrarna!!!

Ta hand om er själva och alla i er närhet  en gång för mycket så hörs vi snart igen!

Puss och Kram
/ Jennifer

Just det, Pappa har kommit hem från Thailand igen...saknat honom massor!!!

Efter en hjärnas jullov!!!

Sådär... Det tog ett bra tag för mig att komma igång igen. I samband med att jag landade på Arlanda en 15 december tog min hjärna jullov. Det bestämde att vi skulle lägga oss i soffan några veckor och bara smälta allt efter en resa för livet.
Men jag får säga God Jul, Gott Nytt År och god fortsättning i efterskott till alla er som har orkat vänta på ett nytt inlägg. Hoppas ni förlåter mig för mitt usla bloggande. Ska bli ändring på det.
Egentligen finns inte mycket att säga nu. Firade jul i Norge med släkten, vilket ledde till att när jag kom hem låg jag till sängs med influensa. Inte jätte lyckat... Men det var en mysig jul. Nyår firades här hemma med vänner, bl.a 1 lite gravid Camilla och en höggravid Bailey. Mittt sååå efterlängtade och älskade gudbarn som kommer till världen vilken dag som helst.

Dom senaste 5 dagarna har tillbringats tillsammans med min mormor från Norge. Hon är så underbar, vad vore jag utan henne? Älskar henne...

Så vad händer i mitt liv framöver? Vi ska försöka få ihop Miss Sweden Event turnéen, jag ska sätta ihop ett föredrag om anorexi och bullimi. Hoppas på att börja resa runt i skolor så fort som möjligt. Ett nytt år och nya krafter. Min önskan är att jag kommer kunna hjälpa så många tjejer, killar, familjer och vänner som möjligt, hjälpa dom upp ur mörkret, hjälpa dom att inse vad livet egentligen vill ge, vad dom är värda och sist men inte minst...skönheten bor inom varje människa, ingen ska få förstöra det! Skulle kunna skriva om det här i en evighet. Vill inte att någon ska behöva må så dåligt som jag har gjort  en gång i tiden eller att några familjer och vänner ska behöva känna sig så hjälplösa!!! Det finns för mycket av det ute i världen som inte många ser...

Underbart att vara hemma igen, nu vill jag verkligen ge järnet. Önskar bara att jag hade mer tid och att flera kunde förstå att mitt budskap inte handlar om skönheten på utsidan...

Vi hörs snart igen.
Puss och Kram
/Jennifer

RSS 2.0